11 strategiaa horjumattoman uskomuksen kehittämiseksi itseesi (2023)

Menestys vaatii, että uskot itseesi 110 prosenttia, 25 tuntia joka päivä.Joillekin tämä uskomus tulee luonnollisesti.Muille se on opittava ja se voi viedä vuosia harjoittelua.Näin nämä miljardöörit, kuvakkeet ja maailmanluokan esiintyjät kiihdyttivät prosessia, jolla kehitetään horjumaton itseluottamus.

Liittyvät: 4 taktiikkaa uskoa itseesi

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (1)1. Voita ensin mielessäsi.

Saatat olla luonnollisesti varma, mutta valtavat esteet voivat ravistaa uskoa suunnitelmaan ja henkilökohtaiseen osaamiseen.

Siirtääksesi väistämättömien esteiden kielteisiä vaikutuksia vastaan sitoutumisesi kristallinkirkkaaseen näkemykseen siitä, miltä voitto näyttää.Voi olla saada merivoimien sinetti, menettäen 60 kiloa, uuden tuotteen lanseeraaminen tai rahoituksen kerääminen-mitään merkittävää sinulle.Tarkista visio uudelleen päivittäisen visualisoinnin jalaatikko(Hengitä, pidä, hengitä ja pidä neljä sekuntia).

Tämä "voittamismenetelmä" -prosessi kehittää suurta rohkeutta selvittää kaikki haasteet.Löydät voiton varmasti päivittäisissä pienissä voitoissa armossa ja huumorissa, kunnes tehtävä on suoritettu.

-Merkitä jumalallinen, eläkkeellä oleva Yhdysvaltain merivoimien tiivistön komentaja, perustajaSinetti-Lyömätön mielijaRikkaussäätiö;New Yorkin ajatjaWall Street Journalmyydyin kirjailija

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (2)2. Löydä väliaikaisen epäusko.

Tutki vahvuuksiasi, rajoitukset ja tilanteen todellisuus rehellisesti joka päivä.Joinakin päivinä et usko itseesi, ja se on ok.Mutta jos voit purkaa ja nähdä, missä väliaikainen epäusko on juurtunut, tunnistat, mitä tarvitaan eteenpäin: strategian muutos, kyky, jonka tarvitset palkata, joitain tietoja, joita tarvitset kerätä tai tarkistaa tai jotain muuta.Lopuksi hellittämättä eteenpäin siirtyminen johtaa menestykseen, ei mitään muuta.

-Danae Ringelmann, perustaja ja kehitysjohtajaIndiegogo

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (3)3. Ole maniakkinen uskomuksissasi.

On outoa, että tarvitsemme usein kolmannen osapuolen mielipidettä uskoaksemme elämän tehtäviin.Sen ei tarvitse olla tilanne.Parhaat yrittäjät sanotaan toistuvasti olevansa "hulluja", että heidän tulisi olla "kohtuullisia" tai "realistisia".Sosiaaliset paineet ovat ympärillämme.Useimmat uutiskanavat käskevät meitä pelkäämään, olematta ulkopuolisia ja "älä rokkaa venettä".

Itseluottamus tarkoittaa, että olet halukas menemään yhteiskunnallisten normien ja joitain erittäin aggressiivisten vakiintuneiden operaattoreiden kanssa, joilla on vaster resurssit kuin sinun.Ole maniakki uskomuksissasi ja päättäväisyydessä.Vasta sitten uskot todella itseesi.

-Tim Draper-legendaarinen pääomasijoittaja, perustajaDraper Associates jaDfj

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (4)4. Pysy innostunut.

Hävittämätön uskomus tulee kokemuksesta.Yksi yrityksistäni on tällä hetkellä kokonaan sulamisessa.Ongelmat vaikuttavat ylitsepääsemättömiltä.Vaimoni kysyi: “Kuinka käsittelet tätä?Sinulla on hymy kasvoillasi.Mikä on salaisuus? "

Selitin, että se on osa menestystä.Jotkut sijoituksistani antavat minulle 20, 30, jopa 100 -kertaisen tuoton.Mutta minulla on ollutenemmän epäonnistumisia kuin menestyksiä.500 sijoituksestani yli 300 epäonnistui.Menetin kaiken rahani.Mutta 100 tarjousta tuotti 5 miljardia dollaria.En välitä tappioista.

Epäonnistuminen on osa päästä seuraavaan vaiheeseen, mutta se tuhosi minut alkuaikoina.Sitten tajusin, että kolme neljästä yrityksestä epäonnistuu teollisuudessa.Epäonnistuu nopeasti ja halvalla.Tee analyysi jokaisesta epäonnistumisesta: mikä meni pieleen ja miten voisit tehdä paremmin?

Winston Churchill sanoi: "Menestys on kyky siirtyä epäonnistumisesta epäonnistumiseen menettämättä innostustasi."Jatka astumista.Ne, jotka hallitsevat tunteitaan ja kohtelevat epäonnistumista positiivisesti hallitsevat kohtaloaan.

-Kevin Harrington, Infomercial -keksijä, "televisiossa nähden" -teollisuuden ja alkuperäisen hain edelläkävijäHaitankki

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (5)5. Käännä ajattelu.

Temppu on ajatella projektia velvollisuutena;Projekti on laatinut minut, joten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palvella syytä.

Kun edessä on mahdollisuus kirjoittaaStar TrekKäynnistä elokuvan käsikirjoitus, ajattelinKuka minä olen ottamaan tämän kulttuurin perintöä?Mutta seuraava ajatukseni oli,Se osoittaa, että välitän.Viimeinen ajatukseni oli,Vaikka sekaisin tämän, miksi minun pitäisi antaa jonkun, joka ei välitä niin paljon sekoittaakseen sitä?

Jos välität todella, se on puolet taistelusta.Jos sinut kutsutaan palvelemaan - työstä tai omasta sielustasi - tee velvollisuutesi ikään kuin sinulla ei ole valintaa.Saatat kuolla taistelukentällä, mutta ainakinannoit 110 prosenttia.Ja mieluummin olette vierelläsi kuin kenenkään muun.

-Roberto Orci, Hollywoodin supertuottaja ja käsikirjoittaja, joiden elokuvat ja TV -ohjelmat ovat bruttovertaisia yli 5 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (6)6. Kehitä pätevyys.

Yksi valmentajistani, Puh Richardson-oli NBA -pelaaja 10 vuotta.Hän kertoi minulle: "Sinun pätevyys on luottamuksesi."Yksi koulujärjestelmän ongelmista on, että se ei anna meille käytännön taitoja, joten meillä ei ole luottamusta, ja yritämme sitten keinotekoisesti lisätä itsetuntoa ja toimia varmasti.Mutta aivot eivät toimi tällä tavalla.

Aivojen täytyytuntuapätevä, jotta se voilaukaista itsevarma ulkopintatulos.Paranna tavaraa.Rakentaa käytännön taidot.Opi ohjelmointi ja julkinen puhuminen.Päästä kuntosalille.Opi urheilua, kuten Brasilian Jiu Jitsu.Ja tule siihen hienosti.

-Tai Lopez, sijoittaja ja neuvonantaja monille miljoonan dollarin yrityksille, jotka ovat rakentaneet kahdeksanumeron online-imperiumin;Yhdistä Tai päälläFacebooktaiSnapchat

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (7)7. Suurenna epäreilua etuasi.

On helppo olla kova itsellesi.Mutta en ole tavannut yhtä henkilöä, jolla ei ole epäreilua etua.

Jos haluat paljastaa epäreilun edun, ota pois Post-it-muistiinpanot, kirjoita kaikki voitot, jotka olet koskaan ollut elämässäsi ja laita ne seinälle.

Arvioi mitä näet.Laita viiden - kymmenen parhaan saavutuksen puhelimen aloitusnäyttöön.Katso itseäsi joka aamu ja muista, miksi olet uskomaton: Sinulla on epäreilu etu, jota ei voida toistaa.

-Scott Oldford, perustajaÄäretön;Auttaa kuusinumeroisia yrityksiä asteikolla seitsemään lukuun online-markkinoinnin avulla

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (8)8. Keskity positiiviseen.

Kukaan ei ole sinä, ja se on sinun voimasi.Jos et usko itseesi, kuka tulee?Luottamus on tarttuvaa.Ihmiset haluavat olla niiden ympärillä, jotka herättävät luottamusta ja tarkoitusta.

Älä ripusteta epäonnistumisihisi.Opi oppitunnit.Kohtele niitä, kun kokeita tai harjoitteluja on pyrkimyksessäsi suuruuteen.Ja aivan kuten tarjoat bonuksen korkean suorituskyvyn työntekijälle, ota varastot menestyksistäsi ja juhlista niitä.Ehkä hemmottele itseäsi päiväkylpylässä tai roiskuvat tuona unelmamatkalla Balille.Se pitää sinut motivoituneena.

Mieli on voimakas;Se uskoo mitä syöt sitä.Mitä enemmän keskityt positiiviseen, sitä paremmin pysyt keskittymällä tavoitteisiisi, suorita ja sivuuta naysayers.

-Milanjashin Night, perustajaLeyla Milani Hair®

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (9)9. omaksua epäonnistuminen muistutuksena.

Katsokaa epäonnistumista, ei tappiota.Kerran uskaltautun tuntemattomaan tilaan, keksin sovelluksen tilaushierontaan Miami Beachillä.Suunniteltu 40 000 dollarin sijoitus muuttui 150 000 dollarin tappioksi.Se oli täysin ydinosaamiseni ulkopuolella.Mutta se muistutti minua siitä, että aina kun teen asioitasisälläYdinosaamiseni, olen onnistunut.

Ydinosaamisesi on sidottuSinun intohimosi- Mitä tunnet ja rakastat.Ehkä sinut kasvatettiin sen ympärille.5 -vuotiaana isäni vei minut tehtaaseen, joka valmisti tyhjiä kapseleita lääkkeille ja ravitsemuslisäaineille.Pysäisin käteni tuotantolinjaan ja sekaisin erän, mutta en välittänyt: Olin vain kehitin kiehtovuuden elämäni työhön.

-Jonathan Gilinski, sarjayrittäjä, toimitusjohtajaCapscanadaja perustajaKapselin

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (10)10. Jatka työskentelyä siinä.

Jos et hallitse mieltäsi, se hallitsee sinut sabotoimalla tarkoitustasi, liiketoimintaa ja taloutta.

Pidä silmäsi visioon, jonka haluat luoda.Kuuntele intuitioasi ja rakenna intuitiivinen älykkyys.Menestyneimmät ihmisetTyöskentele innovatiivisesti heidän suolistonsa vaistoista.

Poista analyysin halvaus ja itsesi toisen arvaaminen.Keskitä huomiosi vain siihen, mitä haluat suurella positiivisuudella, saaden sinut positiiviseen tietoisuuteen.Muutoin olet alaspäin kierteellä viiteen D: hen, joita teemme itsellemme: epäilevä, epäusko, väheneminen, diskonttaaminen ja hylkääminen (mikä tuhoaa itsetuntoni ja arvonne).

Ympäröi itsesi positiivisilla, samanhenkisillä ihmisillä.Menestyksen on tarkoitus olla hauskaa ja nautinnollista.Palkkaa luovia ihmisiä, joiden kanssa tunnet ja ravitset visioasi.Usko itseesi.Usko voimasi.Usko ja saavutat.

-Marina Rose, QDNA®, perustaja ja kehittäjäQuantum DNA kiihtyvyys®, vallankumouksellinen tekniikka terveyden, elämän ja liiketoiminnan kvanttikasvulle

11 Strategies to Develop an Unshakeable Belief in Yourself (11)11. Aseta oikeat odotukset.

Et voi mennä liiketoimintaanodottaa olevan yön yli menestysTai et tee virheitä.Et osu kotijoukkueen ensimmäistä kertaa, kun astut lepakkoon, ja se on sama liiketoiminnassa.Saatat lyödä paljon.Mutta elämäsi muuttaminen vie vain yhden kotimatkan.

-Loren Yadeski,Puristaaja aggressiivisen kehityksen perustaja

Liittyvät:Lisätä itseluottamusta näillä 10 vaiheella

Oraakliton vain kutsun aivojen luottamus, joka koostuu maailman johtavista yrittäjistä, jotka jakavat parhaat neuvonsa ja menestysstrategiansa auttaakseen muita kasvattamaan liiketoimintaansa, elämään parempaa elämää ja saavuttamaan menestystä nopeammin.

Oraaklit

+ viestit

Oracles on vain kutsu-aivojen luottamus, joka koostuu maailman johtavista yrittäjistä, jotka jakavat parhaat neuvonsa ja menestysstrategiansa auttaakseen muita kasvattamaan liiketoimintaansa, elävät parempaa elämää ja saavuttavat menestystä nopeammin.Haluatko liittyä?Käytätässä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 07/11/2023

Views: 5836

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.